Aavikkosoturit

Osa IV

Uhrauksia

Aethos, Niqueri sekä Marx (yksi kyläläinen metsästäjä) matkasivat jo hyvän tovin kohti Kolmen Kalliota. Jälkiä ei ollut vaikea seurata, sillä varkaiden lisäksi heidän seurassaan kulki hevonen.

Kallioille päästessään Aethos huomasi valoa eteläisimmältä kiveltä. Erään kallion sisään oli kaivettu luola, johon varkaat leiriytyivät. Hän mainitsi tästä muille, jotka lähtivät vaivihkaa kiertäen hiipimään kohti heitä. Niquerin epäonnekseen hänen huolimattomuutensa herätti kidnappaajien huomion ja he valmistautuivat taisteluun.

Aethos lumosi maan juuret kiinnittymään yhden jalkoihin kiinni, Marx hiipi vielä kaikkien taakse ja Niqueri käytti yliluonnollisia kykyjään ja loihti pimeyttä ympärilleen. Kuivuneet juuret liikkuivat kuitenkin varkaiden tekemän nuotiotulen ylle ja alkoivat syttyä tuleen leviten kulovalkean tavoin.

Aethos ja Marx keskittyivät kahteen kun Niqueri yritti päihittää luolaan piiloutuneen ja Açelynin tainnuttaaneen johtajan. Johtaja käytti magiaa ja onnistui saamaan mieleltään heikon Niquerin nukahtamaan hänen eteensä.

Aethos ja Marx yrittivät kaikkensa estääkseen varkaan surma-aikeet, mutta epäonnistuivat. Johtaja surmattiin nuolin ja keihäin, mutta Niqueriä ei voitu enää pelastaa.

Marx totesi Açelynin jalan murtuneen ja kun Aethos tutki leirin, heidän taakseen ilmestyi kolme Nadielia, Aavikkosoturia. Aethos kertoi heidän aikeensa olevan kunnialliset, yrittiväthän he pelastaa kyläläisensä varkaiden kynsistä. Hänen magiankäyttönsä vain riistäytyi hieman käsistä, minkä myös Aavikkosoturit huomasivat. Aethos ja Marx pistivät Açelynin ja Niquerin hevosen selkään ja lähtivät pois, jättäen Aavikkosoturit taaksensa.

Kylälle palatessaan he kertoivat, mitä oli tapahtunut. Kamuran Toprak kertoi järjestävänsä Niquerille arvoisensa hautajaiset ja että Açelynin jalka hoidettaisiin kuntoon. Nyt kaikkien olisi tärkeätä rukoilla Chauntean suojelusta tuleville päiville…

Comments

Celestino

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.