Aavikkosoturit

Osa VI

Kirous

Aamu valkeni Rahbanin kylässä. Eilisen jäljiltä Akhedin jalka oli turvonnut rotan puremasta ja hänet määrättiin vuodelepoon.

Kamuran pyysi Alasineä tulemaan telttaansa. Kamuran kertoi Alasinelle kuinka hän yön aikana oli konsultoinut henkiä ja saanut osakseen vastauksia liittyen kiroukseen, mutta tarvitsisi noidan apua niiden tulkitsemiseen.

Kamuran valmisteli teltassaan rituaalia ja Alasine istuutui alas shamaania vastapäätä.

(kuuntele jotain fantasia/mysticism – tyyppistä musiikkia)

Molemmat sulkivat silmänsä. Aika pysähtyi heille. Kynttilät väpättivät villisti ja suitsukkeiden savut täyttivät teltan. Alasine huomasi olevansa matkalla. Matkalla pohjoiseen. Nopeasti. Kuiskaukset hänen korvien ympärillä voimistuivat. Sanoista ei saa selvää. Matka jatkuu nopeutetusti läpi Kidutetun Maan. Tuuli puhaltaa kasvojen päällä ja lopulta tulee tyyntä. He ovat ison kallion juurella. Matka jatkuu ylös rinnettä ja huipulla he näkevät siniseen kaapuun verhoutuneen naishahmon.

Rashira…
The oracle1

Rituaali päättyi. Alasine kysyi, kuka tämä Rashira oli, mutta Kamuran ei tiennyt vastausta siihen. Hän jatkoi, että Aethosin ja Alasinen pitäisi mennä etsimään hänet, jotta pääsisivät kirouksesta pois.

Aamupäivän aikana Semiramis oli palannut kylään. Kamuran kertoi hänelle, että Aethos sekä noita menisivät suuntaan pohjoinen etsimään ratkaisua kiroukselle. Semiramis liittyi ryhmään.

Ennen lähtöä kohti vision johdattamaa kalliota Kamuran selvensi, että Aethosia pitää pitää silmällä pureman vuoksi…

Matka taittui suhteellisen nopeasti ja ensimmäisenä iltana saivat he jälleen kirouksen yllensä, tosin tällä kertaa se oli hyödyllinen; kaikki saivat kyvyn sytyttää nuotiotulia ilman tulentekotarvikkeita; kosketus sai puut syttymään.

Toisena iltana he saapuivat Alasinen vision mukaisen kallion juurelle ja nousivat ylös sen vaikeita rinteitä. Ennen huippua huomasivat he kuolleita skorpioneja kuin myös luolan suuaukon. Semiramis kertoi sen olevan niiden pesä, ja ettei heidän ole syytä mennä sinne nyt, olihan heillä tärkeämpikin tehtävä edessä.

Huipulle saavuttuaan havaitsivat he pienen teltan kuin myös sammuneen nuotion. Hetken kuluttua ulos astui juuri tuo visiossa ilmentynyt nainen.

" Oletteko te Tamwarin lähettämiä? " Kysyi hän. Ryhmä vastasi kielteisesti ja kertoi olevansa kirouksen vuoksi täällä. Nainen hymähti ja kertoi prosessista; se tulisi olemaan niin henkisesti kuin fyysisestikin erittäin rankka. Hinta tulisi olemaan kova, mutta hän kyllä pystyy poistamaan kiroukset. Kaikki suostuivat ja yhdessä he menivät naisen telttaan.

Yksi kerrallaan nainen poisti heidän kirouksensa. Yksi kerrallaan he lyyhistyivät maahan voimattomina. Ajantaju katosi kaikilta.

He heräsivät aamulla ja lähtivät alas rinnettä pitkin. Luolan kohdalla Aethos pyysi tarkastamaan sen, sillä siellä voisi olla tulikuoriaisen anturoita, joita Kamuran tarvitsisi Açelyan jalan parantamiseen. Keskusteltuaan asiasta he yhdessä tuumin päättivät mennä sisään.

Suuaukkoa lähestyi viisi pienenpientä skorpionia, mutta niiden takaa lähestyi noin hevosen kokoinen skorpioni! Taistelu oli erittäin kiivas ja taistelun tuoksinnassa Aethos ja Alasine saivat molemmat skorpionin myrkkyä veriinsä. Semiramis onnistui kuin onnistuikin surmata isoimman; Aethos oli jo kaatunut maahan tajuttomana ja Alasine oli fyysisesti täysin uupunut.

Luola oli muuten tyhjä. Semiramis jäi katsomaan toveriensa perään, ettei myrkky halvaannuttaisi heitä…

Comments

erittäin eeppistä…
ellen jopa sanoisi, että se on mahottoman mahtavaa, ja erinomaisen ehdotonta

Hrrm.. Excellent…

Osa VI
Celestino

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.